liten verden_colourbox
liten verden_colourbox

Seminar om internasjonalisering

I september arrangerer Innovasjon Norge, NHO, Barne- og likestillingsdepartementet og Vipe seminar for internasjonalt orienterte arbeidsgivere.

Publisert

Frokostseminaret "Internasjonalisering, rekruttering og mangfold" finner sted 9. september, i Innovasjon Norges lokaler i Akersgata i Oslo.

Arbeidsgivere og -takere inviteres

Seminaret retter seg mot internasjonale bedrifter som ønsker hevde seg i kampen om de beste hodene - uavhengig av kjønn, samt personer med internasjonale ambisjoner.

Samarbeid om globalt arbeidsmarked

Siden våren 2007 har Innovasjon Norge, Barne- og likestillingsdepartementet, NHO og Vipe samarbeidet om prosjektet Internasjonalisering, rekruttering og mangfold.

Prosjektet har hatt som mål å utvikle en god praksis for internasjonalt orienterte arbeidsgivere som ønsker å tiltrekke seg talenter til et globalt arbeidsmarked, og for arbeidstakere som ønsker råd omkring internasjonal karriereplanlegging, skriver NHO på sine nettsider.

Internasjonal rekruttering

På seminaret vil prosjektlederne Vibeke Horn og Jørgen Hanson fra rådgivingsfirmaet Vipe presentere praksisen "Internasjonalisering og rekruttering", som er basert på intervjuer med 35 ledere med internasjonal erfaring samt data innhentet fra 50 globale bedrifter.

Praksisen skal være et nyttig redskap for å stimulere både bedrifter og ansatte til å satse internasjonalt.

Andre foredragsholdere er Barne- og likestillingsminister Anniken Huitfeld og Nils Øveraas, administrerende direktør i Accenture Norge og nordisk ansvarlig for humankapotal, mangfold og samfunnsansvar.

Program og påmelding finner du her

Les mer om arrangørene her:

Innovasjon Norge

Vipe

NHO

Barne- og likestillingsdepartementet

"
Powered by Labrador CMS