Direktør på Clarion Hotel Oslo Robert Holan og Petter A. Stordalen. (Foto: Simen Ringen)
Direktør på Clarion Hotel Oslo Robert Holan og Petter A. Stordalen. (Foto: Simen Ringen)

Rekrutterer med audition

Når Clarion Hotel Oslo åpner dørene til sommeren, har 100 av de nye medarbeiderne blitt valgt ut gjennom Talentjakten som gikk av stabelen søndag 3. mars.

Publisert

– På Talentjakten ser vi etter personlighet, talent og individualitet. Det spiller ingen rolle om du er ung eller gammel, heter Ali eller Ola, har lang eller ingen erfaring. I dag ser vi etter engasjerte mennesker, ikke bare imponerende papirer, sier Petter A. Stordalen, eier og styreleder i Nordic Choice Hotels i en pressemelding.

Rundt 1500 søkere hadde meldt seg på Talentjakten, fra studenter og nyutdannede til pensjonister som ønsket å jobbe igjen. Alle søkere fikk to minutter til å presentere seg selv foran en jury, før de leverte CV. De som går videre fortsetter på en rekrutteringsprosess bestående av totalt fem trinn, før tilbud om jobb: Audition, Work shop, Dybdeintervju, Referansesjekk, Kontraktinngåelse.

Hotellet ligger i Bjørvika med Operaen og Munchmuseet som nærmeste naboer. Robert Holan, direktør på Clarion Hotel Oslo, er på utkikk etter kollegaer med karakter og personlighet:

– Vi søker et mangfold av mennesker som kan være med på å gi hotellet sjel og skape magi i møtet mellom oss og gjestene våre. Ett av målene med Talentjakten er å gi folk sjansen til å vise frem hvem de er, samtidig som de får en smakebit av vår kultur og karrieremulighetene vi tilbyr, sier Robert Holan.

Representanter fra ledelsen på Clarion Hotel Oslo, Clarion Hotel sentralt, samarbeidspartnere og kunder - i tillegg til stamgjester utgjør Talentjaktens jury.

– Vi verdsetter kompetanse og formell utdannelse, men gir også mange flere en mulighet til å få en vei inn i vår spennende bransje. Vi har behov for å utvikle og utfordre oss selv for å møte nye behov i fremtiden. For oss er Talentjakten veien til den innovative, mangfoldige arbeidsplassen vi ønsker å bygge, sier Elisabet Søyland, Director of Passion / HR i Clarion Hotels Norge.

Powered by Labrador CMS