Har du norges beste leder?

Nominasjonsprosessen for HR Norges Lederpris for 2017 er i gang. Allerede 20. mai går fristen ut for å nominere nettopp DIN leder. Juryen har mange spennende kandidater på listen, men de vil veldig gjerne bli overrasket. Har du en lederoverraskelse i ermet?

Publisert

Det deles ut mange priser for godt lederskap i Norge hvert år, men HR Norge våger å påstå at HR Norges Lederpris er spesielt gjev. Ikke bare fordi den er blitt delt ut i snart 30 år, men også fordi den deles ut av nettopp HR Norge.

«At jeg får HR Norges Lederpris betyr mye for virksomheten jeg leder og meg personlig, og det er spesielt gjevt at det kommer fra medlemmene i HR Norge», sa daværende direktør for Ringerike sykehus Per Bleikelia da han i fjor fikk prisen.

«Å få denne prisen er veldig ærefullt, og det gleder meg stort. Jeg føler at det er en anerkjennelse for all den tiden jeg har lagt ned i ledelse og utvikling av Statsbygg», sa daværende toppsjef i Statsbygg Øivind Christoffersen da han fikk prisen i 2012.

Få om noen er bedre kvalifisert til å gjenkjenne godt lederskap enn HR Norges medlemmer. I år er medlemmene representert via en priskomité som ledes av HR-direktør Trude Svartdal Husebø i Skuld. Med seg på laget har hun ingen ringere enn konsernsjef Ingar Skaug i Wilh. Wilhelmsen og administrerende direktør Vibeke Hammer Madsen i Virke. HR Norges mangeårige medarbeider og leder for kompetansetilbud, Håvard Berntzen, er også med.

I denne informasjonsvideoen deler Trude og Vibeke noen av sine tanker om dette spennende juryeringsarbeidet.

Nominer din kandidat her

Nederst på siden denne linken fører til er det et skjema for nominasjon. Bruk det for å løfte fram DIN leder!

Les mer

Kriterier for HR Norges Lederpris

Priskomitéen ser spesielt etter om lederen har nådd resultater gjennom god HR; om lederen har gjort noe helt spesielt eller nyskapende; om lederen har synliggjort seg i virksomhetens kultur og verdier; og om lederen har kommunisert et positivt menneskesyn.

I disse omskiftelige tider har vi også et spesielt fokus på grundere, teknologi, innovasjon og digitalisering — i kombinasjon med god ledelse.

Juryen for HR Norges Lederpris 2017