Internett hackere

364 000 medarbeidere får opplæring

NorSIS tilbyr for femte år på rad en «opplæringspakke» som virksomheter kan bruke og tilpasse til sin virksomhet. Opplæringspakken er ment å gi ansatte kunnskap om informasjonssikkerhet eller til å friske opp kunnskapen hos de ansatte om viktige tiltak

Publisert

(Illustrasjonsfoto: Colourbox)

I år får hele 364 000 ansatte opplæring innen informasjonssikkerhet i både store og mindre virksomheter. Nasjonal sikkerhetsmåned er en anledning til å bruke en hel måned på å styrke informasjonssikkerheten. Mange virksomheter arrangerer også interne konferanser og møter, de har stand, henger opp plakater og gjennomfører konkurranser.

NorSIS anbefaler

Det er mange frivillige som har gitt gode foredrag til Nasjonal sikkerhetmåned. Det er ikke for sent å arrangere et frokostseminar eller utvide avdelingsmøte med et innlegg om informasjonsikkerhet. Du kan bestille foredrag her.

Det arrangeres mange konferanser i oktober. Her er en oversikt over arrangementene som er registrert hos Nasjonal sikkerhetsmåned.

Du kan fortsatt bestille brosjyrer, plakater og materiell til bruk i egen virksomhet for opplæring. Les mer om dette her.

Les mer

Nasjonal sikkerhetsmåned

Powered by Labrador CMS