(Foto: Moelven)

Moelven vant Næringsprisen

Konsernsjef Morten Kristiansen mottok i forrige uke den gjeve Næringsprisen på vegne av de ansatte i Moelvenkonsernet under RingsakerGallaen 2018 i Teatersalen i Brumunddal.

Publisert

Næringsprisen kan i følge Ringsaker Kommune tildeles enkeltpersoner, bedrifter eller organisasjoner som har skapt vekst og utviklet arbeidsplasser i kommunen.

- På vegne av rundt 3500 ansatte i Moelven er jeg svært stolt over prisen. Det er en viktig anerkjennelse av jobben som er gjort av mange flinke kolleger i Moelven, sier Kristiansen i en pressemelding.

Positivt omdømme
Ringsaker Kommune sier at det er en forutsetning at de nominerte gjennom sitt virke bidrar til et positivt omdømme for Ringsaker kommunes næringsliv. Virksomheten kan være liten eller stor, lokal, regional, nasjonal eller internasjonal. Næringsprisen deles ut for første gang.

- Vi er ca. 1000 medarbeidere i Hedmark og Oppland og ca. 500 av oss jobber i Ringsaker. Vi omsetter for omtrent NOK 2,5 milliarder i de to fylkene til sammen og rundt halvparten i Ringsaker kommune. Det representerer stor aktivitet som nok bidrar både til et bra omdømme for kommunen og at vi setter Ringsaker på kartet. At vi er involvert i byggingen av Mjøstårnet, er et slikt eksempel, sier Kristiansen.

Perfekt for treindustri
Kristiansen legger til at Ringsaker Kommune er en perfekt plass å drive trebasert byggerelatert industri.

- Vi har råvaren – skogen – i og i omkringliggende nære områder. Kommunen har også et betydelig kompetansemiljø når det gjelder å produsere effektive byggeløsninger i tre. Det gir oss et godt grunnlag for videre vekst og utvikling i vår industri, sier Kristiansen.

De andre nominert til Næringsprisen var HK data og Næringsbanken.

Powered by Labrador CMS