Vold-mot-kvinner

By bok om krisehåndtering

Hver enkelts vurdering og handling spiller en avgjørende rolle når krisen oppstår og utvikles. Alle nivå i en organisasjon må derfor være forberedt og trent på hvordan kriser skal håndteres.

Publisert

Gjennom mental trening, stressmestring, samhandling og effektiv ledelse kan kritiske hendelser håndteres optimalt. Kunnskap om emnet er helt essensielt.

Håndbok i krisehåndtering er aktuell for alle studenter og ansatte i yrker som kan møte kriser. Den er skrevet for medarbeidere, team og ledere som er avhengige av å kunne mestre kriser som kan oppstå i arbeidshverdagen.

Forfatter av boka er Ole André Bråten. Han er utdannet ved Politihøgskolen og har mange års praktisk erfaring med krise- og konflikthåndtering, nasjonalt og internasjonalt.

Som politioverbetjent og høyskolelektor ved Politihøgskolen har han arbeidet med alle aspekter innen disse fagområdene. I tillegg til utdanning fra politiet og forsvaret har han mastergrad i arbeids- og organisasjonspsykologi. Han arbeider i dag med opplæring og rådgivning til privat og offentlig sektor innen konflikt- og krisehåndtering.

Håndbok i krisehåndtering er utgitt på Cappelen Damm Akademisk. Boka er på 104 sider og koster 199 kroner.

Powered by Labrador CMS