Erik Aasmundtveit.
Erik Aasmundtveit.

Erik Aasmundtveit kåret til Årets Hodejeger 2021

Mens andre rekrutteringsselskaper har trappet ned aktiviteten under koronaepidemien, har Skagerak Consulting satset det siste året. Dette har ikke bare resultert i vekst for selskapet, men også heder og ære.

I forrige uke ble selskapets leder, Erik Aasmundtveit, kåret til Norges beste rekrutterer og Skagerak Consulting til et av Norges tre beste rekrutteringsselskaper.

Erik Aasmundtveit er hedret med tittelen Årets Hodejeger 2021. Kåringen skjedde i forbindelse med Finn jobb Awards, en prisutdeling som har til hensikt å hedre de beste prestasjonene innen HR- og rekrutteringsbransjen.

Det deles ut priser i fire kategorier. Skagerak Consulting var også én av tre finalister til tittelen Årets Rekrutteringsbyrå.

Når Årets Hodejeger 2020, Anders Beichmann, nå gir fra seg tittelen, gjør han det med et smil – for han jobber også i Skagerak Consulting.

- Det er en stor ære både for Skagerak Consulting og for meg å bli hedret på denne måten. Det å bli kåret til Årets Hodejeger er den største utmerkelsen man kan få innenfor rekrutteringsbransjen. Når selskapet samtidig blir rangert som et av de tre beste rekrutteringsselskapene i Norge, er det ekstra gøy. Det viser at vi virkelig har fått til noe og at vi har en gjeng fantastiske dyktige rådgivere, sier Erik Aasmundtveit.

Juryens begrunnelse for utnevnelsen av Erik Aasmundtveit til Årets Hodejeger 2021, var at han gjennom mange år har vært en markant skikkelse i rekrutteringsmiljøet og nyter god respekt både blant kunder og konkurrenter.

Under hans ledelse har Skagerak Consulting blitt et av landets største selskaper innenfor leder- og spesialistrekruttering. Det ble også lagt vekt på at han legger ned stor innsats for kunder, kandidater og kollegaer. Han deler alltid og støtter når noen trenger hjelp.

Erik Aasmundtveit ble av juryen omtalt som en menneskekjenner med stort engasjement. Kandidater føler det som trygt å komme til ham på intervju. Han oppleves som imøtekommende og fleksibel, men også grundig når det gjelder å sikre en god prosess og et godt resultat.

(Skagerak Consulting)

Powered by Labrador CMS