Ragnhild Hauge konstaterer at Sopra Steria har demonstrert evne til å levere ende-til-ende-tjenester innen forsvarssektoren.
Ragnhild Hauge konstaterer at Sopra Steria har demonstrert evne til å levere ende-til-ende-tjenester innen forsvarssektoren.

Tre nye Forsvaret-avtaler til Sopra Steria

NYHET: Forsvaret har inngått tre rammeavtaler med konsulentselskapet Sopra Steria. De tre avtalene omhandler strategisk rådgivning, strategisk IKT og prosjektledelse og -støtte

Publisert

Brukere av rammeavtalen er Forsvarsdepartementet med alle underliggende etater, inkludert Forsvaret.

Flere selskaper har kvalifisert seg til å levere på de tre rammeavtalene, men Sopra Steria ble innstilt på førsteplass på de to strategiske avtalene, og på andreplass på avtalen om prosjektledelse og prosjektstøtte.

– Forsvaret gjennomfører til enhver tid prosjekter med til dels høy kompleksitet og stor variasjon. Vi har vunnet disse avtalene fordi vi har klart å demonstrere at vi har kunnskap og erfaring på en rekke områder, deriblant innen strategisk omstilling og etablering av sourcingstrategier, sier Ragnhild Hauge, direktør for forretningsutvikling i Sopra Steria.

Samarbeidet mellom forsvarssektoren og Sopra Steria har nå strukket seg over mer enn 10 år og en rekke fagfelt. I fjor vant konsulentselskapet for tredje gang på rad en kontrakt om å levere utviklingstjenester til forvaltning av Forsvarets sikre IKT-plattformer.

– Gjennom vårt langsiktige samarbeid har vi bygget opp omfattende kjennskap til Forsvarets teknologi, prosesser og organisasjon – og ikke minst innsikt og forståelse for deres særpreg og kultur. Det gir oss betydelig tyngde i forsvarsindustrien, sier Hauge.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS