Årets HR Forum ble arrangert på Fornebu 4-5 november i år. Nær 500 deltakere var samlet for å få med seg siste nytt på HR fronten.
Et stort utvalg fagbøker innen ledelse og HR ble presentert på åres konferanse. Siste boknyhet er Livsfarlig Ledelse av Christian Ørsted.
Friskonomen har spesialisert seg på massasjestoler for bruk i en hektisk arbeidsdag. Skal vi tro leverandøren reduserer jevnlig bruk av stolen sykefraværet på jobben. Rune Riktor fra CatalystOne tok seg like godt en liten pause i mellom foredragene.
Inspirerende og lærerike foredrag, mingling blant utstiller, og nettverksbygging sto sentralt.
Sariba tilbyr veiledning og rådgivning til selskaper som ønsker å utvikle og øke prestasjonskulturen i grupper og team. – Vi jobber etter fem faktorer som er; Vil, Vet, Kan, Bør og Får. Ved å kartlegge medarbeidernes potensiale innenfor disse områdene, kan vi gi råd om hvilke områder som har forbedringspotensiale, sier salgsjef Steinar Sabbasen.
Didac har blant annet spesialisert i skreddersydd fagopplæring av butikkansatte som ikke har en formell utdanning. Det gjør de ved å tilby en cloud-basert læringsplattform. – Kravet for å ta fagbrev i salgs- og butikkfag, er at man har jobbet i butikk i minimum fem år, sier marketing manager Harald Kirkebø i Didac.
Den nye appen Selfiejobs er enkelt forklart er en miks mellom bildetjenesten Instagram, sjekkestedet Tinder og brukernes CV. – Denne kombinasjonen gjør at bedrifter og unge medarbeidere mellom 16 og 28 år kan møtes på en enkel og effektiv måte. Jobbsøkerne lager en profil, det samme gjør bedriften som søker etter nye medarbeidere. – Hvis jeg liker en jobb, så kommer jeg på listen til bedriften som har lagt ut en jobb i basen. Deretter kan man starte en chat, og enkelt gå videre i rekrutteringsprosessen. Appen er gratis for brukere som søker jobb, men bedriftene betaler en avgift når de utlyser en jobb.
Destinasjon Trysil var på HR Forum for første gang i år. Møte med HR ledere er en viktig arena for å kapre nytt land i kampen om velferdsturer, kick-off og kurs. – Vi har godt besøkende fra svenske selskaper, men vi ønsker å tiltrekke oss norske virksomheter også, sier sales manager Janne Reiersen i Radisson Blu Resort.
Comenius tilbyr teknologiløsninger som gjør det mulig for medarbeiderne å utvikle karrieren ved læring via pc-en. Det skjer ved at programmet Saba Coud Platform gir deg anbefalinger om aktuelle kurs du bør ta, hvem det kan være lurt å følge med på og relevante arbeidsgrupper internt i bedriften. – I vårt program kan man benytte seg av det vi kaller for maskinlæring. Jeg som bruker får personlig og relevante tips og anbefalinger om hva jeg bør følge med på, sier Steinar Bell i Comenius.

HR Forum 2015 - Bildegalleri

Publisert
Powered by Labrador CMS