Mange av konferansesalene rundt omkring i landet har stått tomme i store deler av 2020. Nå slår to av de største arrangørene seg sammen i håp om å kunne levere flere og bedre løsninger i 2021.
Mange av konferansesalene rundt omkring i landet har stått tomme i store deler av 2020. Nå slår to av de største arrangørene seg sammen i håp om å kunne levere flere og bedre løsninger i 2021.

Samler kreftene i en vanskelig kongress-tid

Congress-Conference AS og Gyro Conference AS inngår partnerskap fra nyttår.

Congress-Conference AS (CC) og Gyro Conference AS har inngått avtale der CC blir en del Gyro Conference fra og med 1. januar 2021.

Norges ledende kongressarrangører CC og Gyro Conference er landets mest erfarne kongressarrangører, og har gjennomført de aller største faglige kongressene som har blitt holdt i Norge.

— Vi er både ydmyke og stolte over at Congress Conference og Gyro Conference samler kreftene i en vanskelig tid. Congress Conference med Mimi Waage og Øivind R. Lie har i flere tiår vært en kvalitetsleverandører innenfor kongress og konferansemarkedet både i Norge og utlandet. De har en unik kompetanse og erfaring som samlet vil gi oss stor slagkraft i årene som kommer. Ikke minst er jeg overbevist om at dette er ett partnerskap som vil komme våre felles kunder til gode. Vi ser frem til ett godt samarbeid og håper vi snart igjen kan treffe våre kunder og samarbeidspartnere for planlegging av fysiske arrangement, sier Tom Erik Hovde, daglig leder i Gyro Conference.

Han opplyser i en pressemelding at dette har vært en prosess som har pågått over tid og begge parter syntes at tiden nå var inne for å forene krefter. Selskapene har mange likheter, og begge parter har stor tro på gode fremtidige synergier. Gjennom partnerskapet vil selskapene både komplementere og styrke hverandres kompetanse og tjenester.

— Vi er begeistret over å ha inngått dette partnerskapet med Gyro Conference, og ser frem til alle de spennende prosjektene vi skal gjennomføre med våre forente krefter. Gyro Conference har i mange år vært en ledende aktør innenfor event-, kongress- og konferansemarkedet, og har gjennomført noen av de mest komplekse arrangementene som har blitt avholdt i Norge de siste årene. Vi ser frem til å jobbe tett med Tom Erik Hovde og hans team, og kunne tilby våre kunder et enda bredere spekter av tjenester, sier Øivind R. Lie, styreformann i Congress-Conference AS.

Sammen vil selskapene få en betydelig kundeportefølje, og begge parter er enige om at de sammen vil stå langt sterkere i møte med fremtidige utfordringer og muligheter i konferanse- og eventmarkedet.

Partnerskapet innebærer en bredere tilstedeværelse i markedet, og selskapene kan mer effektivt betjene kunder i både Norge og utlandet.

(Gyro Conference)

Powered by Labrador CMS