(Foto: Birger Morken/Posten Norge)

9 av 10 trives på jobb

NYHET: Medarbeiderne i Posten og Bring er stolte av å jobbe i selskapet og trives fremdeles svært godt i jobben sin.

Publisert

Hele 93 prosent av konsernets ansatte har svart på årets organisasjonsundersøkelse. Resultatene viser at konsernet har et stabilt godt arbeidsmiljø. Totalindeksen har steget med ett poeng fra 80 i 2015 til 81 i 2016. Tilfredsheten har steget jevnt med ett indekspoeng årlig siden 2013.

– En av nøklene for å lykkes som selskap er tilfredse medarbeidere. Årets organisasjonsundersøkelse viser at ni av ti i konsernet trives godt i jobben sin. For et selskap på vår størrelse er dette utrolig bra. Det ligger mye hardt arbeid over tid bak disse resultatene og vi har god grunn til å være fornøyde, sier konsernsjef Tone Wille.

Ingen undersøkelse neste år
Organisasjonsundersøkelsen skal ikke gjennomføres neste år. Neste store måling blir i september 2018, men med mulighet for lokale minimålinger i mellomtiden. Dette er et av sparetiltakene som kom som et resultat av stab- og støtteløpet tidligere i år.

– Organisasjonsundersøkelsen er et viktig verktøy for å måle hvordan våre medarbeidere har det og trives på jobben. Det skal det fortsatt være. Men gitt situasjonen vi nå er i, må vi bruke dette tallmateriale som underlag over en periode på to år. Men med så gode resultater i år, føler jeg meg trygg på at konsernets ledere vil fortsette det gode arbeidet til neste måling, sier Wille.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS