Judy-May-Muphy.jpg

Coachenes coach til Oslo

Den internasjonalt kjente foredragsholderen og coachen Judy May Murphy har gitt ut sju bøker i 28 land. Helgen den 27. -29. mai kommer hun til Norge for å coache deltakere på Oslo Leadership Event.

Publisert

Pettter Erik Nyvoll i Inspirator.

Fredag den 27. mai starter Oslo Leadership Event i Telenor Arena, konferanseavdelingen. Årets seminar blir den andre i rekken og co-gründer Petter Erik Nyvoll har store forventinger.

– Dette er relativt nytt konsept i Norge. Mange nordmenn er vant til å delta på kurs der de sitter i ro og hører på en foredragsholder. På denne konferansen som går over tre dager, med tolv timer per dag, får deltakerne et påfyll fra anerkjente foredragsholdere både fra Norge og fra utlandet. Det blir tre dager med trening, sier han.

Som leder i en bedrift mener Nyvoll du vil få påfyll av energi og du vil lære deg å holde mer fokus på arbeidsoppgavene, samtidig som du lærer å kommunisere bedre med dine ansatte. Du vil også lære å ha det mer gøy på jobben, sier Nyvoll.

Han trekker frem Jydy May Murphy som har gjestet populære tv-show på kanaler som BBC, Sky, CBS, ABC, Fox, og har vært omtalt i en rekke publikasjoner, fra Cosmopolitan og The Times.

Judy May Murphy blir ofte kalt ”coachenes coach”, men selv foretrekker hun betegnelsen “Success Coach”. Det handler om å komme seg fra der man er i livet, til dit man kunne vært eller faktisk ønsker å være.

Murphy brukte syv år på å lære teknikker fra kjente navn som Tony Robbins and Deepak Chopra. Hun regnes i dag som en ekspert innenfor områder som atferdsendring, NLP-programmering, hypnose og en rekke andre felt. Hun har deltatt som foredragsholder side om side med storheter som Donald Trump og tidligere læremester Tony Robbins.

Den populære foredragsholderen har tidligere uttalt at hun som regel coacher en klient én gang, og deretter følger opp med to telefonsamtaler. Mange coacher treffer regelmessig klientene sine, men Judy May føler dette ikke er nødvendig. Hennes filosofi går ut på å gjøre klientene i stand til å coache seg selv.

Les hele programmet her.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS