10 millioner i bonus til ansatte

Til tross for et utfordrende år med lave oljepriser og høy dollarkurs leverer Jula i Norge et nytt rekordresultat. Nå deler selskapet ut 10 millioner kroner til de ansatte. – Jeg er stolt av hvordan alle i Jula Norge har stått på for å oppnå disse gode resultatene i fellesskap, sier Per Jacobsen, administrerende direktør.

Publisert
Per Jacobsen, administrerende direktør.
Per Jacobsen, administrerende direktør.

En del av overskuddet for 2016 tilfaller Julas medarbeidere. I Jula Norge deler selskapet ut ca 10 millioner kroner ekstra i bonus til medarbeiderne.

– Det føles bra å kunne belønne våre fantastiske medarbeidere litt ekstra for det harde arbeidet og store engasjementet som alle viser, sier Per Jacobsen i en pressemelding.

Beste år noen sinne
Den totale omsetningen i 2016 for Jula i Norge endte på cirka 1942 MNOK, noe som er en økning på 177 MNOK fra foregående år. I løpet av året ble det åpnet fire nye Julavarehus på det norske markedet, i Hønefoss, Harstad, Lillehammer og på Jessheim.

– Det er vårt beste år noen gang, og vi har gjort det under utfordrende omstendigheter. Vi har store forventninger til nyetableringene, som alle har fått en veldig gunstig beliggenhet i forhold til konkurrenter og kjøpesentre. Når vi etablerer oss på nye steder, opplever vi stor interesse for Jula hos lokalbefolkningen, sier Per Jacobsen.

Karl-Johan Blank, Julas eier og konsernsjef.
Karl-Johan Blank, Julas eier og konsernsjef.

Tre nye varehus i Norge
Etableringen av nye varehus fortsetter i 2017 med åpning av minst tre nye Julavarehus i Norge – i Lyngdal, Sandnes og Arendal. Konsernet 2016 ble også et rekordår for Jula-konsernet totalt. For første gang endte omsetningen på over seks milliarder SEK (6,06 milliarder SEK).

– 6 milliarder er en milepæl som det er gøy å passere. Det er også et sterkt resultat etter et tøft år. Tallene viser at vi er et stabilt selskap med en sterk økonomisk stilling som utvikler seg godt med dagens digitale krav. Det betyr også at vi har flere og flere kunder som stoler på oss og synes at vi har et godt tilbud, og at vi har produkter som dekker behovene deres, sier Karl-Johan Blank, Julas eier og konsernsjef.

I den økte konkurransen velger Jula å utvikle og satse på virksomheten, blant annet når det gjelder tilbudet vårt til kundene, hvordan selskapet er organisert, og med tanke på den digitale infrastrukturen. I 2016 lanserte vi et vellykket lojalitetsprogram for bedriftskunder, JulaPro. Løsningene for netthandel har blitt utviklet i 2016, og det kommer til å synes i virksomheten i 2017.

Powered by Labrador CMS