Amund Tøftum (t.v.) og Morten Grongstad, AF Gruppen.

Amund Tøftum blir ny konsernsjef i AF Gruppen

Konserndirektør Amund Tøftum blir ny konsernsjef i AF Gruppen fra 24. august. Tøftum har 15 års fartstid i selskapet med erfaring fra både anlegg, bygg og offshore, samt 5 års erfaring som medlem av konsernledelsen.

- AF Gruppen er tuftet på tydelige kjerneverdier, et sterkt fellesskap og med et klart mål om å dyrke frem egne ledere. Med Morten Grongstad som konsernsjef har AF Gruppen styrket sin posisjon som ett ledende entreprenørkonsern. Når Morten nå har ønsket å sende stafettpinnen videre, så er det svært tilfredsstillende å se at vi kan løfte frem en ny intern leder, sier styreleder Pål Egil Rønn.

- Tidspunktet er riktig for å sende stafettpinnen videre. AF Gruppen har en størrelse og en forretningsmessig bredde som gir Amund Tøftum og 5 600 fantastiske kolleger gode muligheter til å fortsette den lønnsomme veksten som kjennetegner AF, sier Morten Grongstad.

Morten Grongstad vil etter ønske fra påtroppende konsernsjef være tilgjengelig for selskapet.

- Jeg ser frem til muligheten til å lede et selskap med så mange dyktige ansatte. Selskapet har vært gjennom en betydelig vekstfase og er nå i ferd med å etablere seg som ett av de større entreprenørselskapene i Norden. AF vil fortsatt søke å være et fremoverlent selskap der sikkerhet og lønnsomhet er sentrale elementer for vår verdiskaping, sier Amund Tøftum.

(AF Gruppen/NTB Kommunikasjon)

Powered by Labrador CMS