Selskapet har store forventninger til den nye satsningen, og de nye talentene som vil vokse i JYSK.
Selskapet har store forventninger til den nye satsningen, og de nye talentene som vil vokse i JYSK.

Satser stort på interne talenter i JYSK

JYSK er tilstede i over 50 land og vokser raskt også i Norge med 102 butikker rundt om i hele landet. For å takle utvidelsen er det behov for flere gode ledere, og da må man identifisere talenter på et tidlig stadium.

Dermed skal det nye Talent Academy-initativet identifisere og introdusere talentfulle ledere for mulighetene som finnes i selskapet.

Rekrutteringen har startet

- Vi ønsker å bli enda flinkere til å gi våre ansatte en mulighet for å bli ledere i JYSK. Det finnes mange som har et stort engasjement for karriere, og disse talentene må vi fange opp tidlig slik at de får en reel sjanse til å utvikle seg, sier Ole Martin Jortveit, HR-sjef i JYSK Norge.

Deltageren til Talent Academy rekrutteres i disse dager i hele landet.

- I JYSK har vi allerede en tydelig karrierestige med mulighetsrom for våre kolleger, der man kan gå fra selger, områdeansvarlig, assisterende butikksjef, butikksjef, district manager til retail manager, sier Jortveit.

Med Talent Academy introduseres også et fjerde trinn. Tidligere har trinnet fra selger til butikksjef vært for langt, med dette nye programmet kan dyktige selgere bli assisterende butikksjefer allerede under programmet, og etter det er det egentlig ingen begrensninger i karrierestigen.

Ønsker å hente talenter eksternt

I første omgang velges kandidatene internt, men ambisjonen for JYSK Norge fremover er å hente talentfulle kandidater eksternt også. I JYSK satses det på et bredt mangfold av ambisiøse, dyktige og engasjerte mennesker med ulik bakgrunn og utdannelse.

Hvem som blir valgt ut til JYSK Norges første Talent Academy blir kunngjort i løpet av mars, og programmet blir igangsatt allerede i mai.

Selskapet har store forventninger til den nye satsningen, og de nye talentene som vil vokse i JYSK.

(JYSK/myNEWSdesk)

Powered by Labrador CMS