heltsjef
heltsjef

Se hvem som er nominert til Helt Sjef-prisen

For andre gang skal organisasjonen Lederne dele ut Helt Sjef–prisen til en yrkesaktiv person under 30 år som er et inspirerende og initiativrikt lederemne. 

Publisert

Prisen skal løfte frem arbeidsom ungdom som er gode forbilder. Skjermbilde: facebook.com

Prisen er ment å øke interessen for lederskap blant unge, og er et samarbeid mellom Spirit, McDonald’s og Lederne.

– Fokuset er på «vanlig» ungdom, ikke eliten. Man trenger ikke mastergrad, dress og slips for å vinne. Det holder å ha guts og vise initiativ, sa Christina Fraas i Spirit da konkurransen ble lansert.

Fagjury avgjør

Fram til nå har det vært mulig å nominere og stemme på kandidater på facebook. Nå begynner fagjuryen arbeidet med å velge ut hvem av de ti med flest stemmer som skal få årets pris.

Juryen består av blant annet juryleder og tidligere NHO-president, Leif Frode Onarheim, Paralympics-utøver Birgit Skarstein og Moods of Norway-gründer Simen Staalnacke.

Kåres neste uke

Vinneren av Helt Sjef får 10.000 kroner, en inspirasjonstur til utlandet, samt et års oppfølging med ledercoachen Alf Inge Stiansen.

Vinneren blir kåret på frokostfest 17.juni i Ledernes lokaler. Her vil arbeids- og sosialminister Robert Eriksson bl.a. vil innlede og delta i en paneldebatt om ungdom og ledelse.

Se hvem som er nominert her

Om Helt Sjef:

"
  • En arbeidslivs- og inspirasjonspris for ungdom.
  • Deles ut til en yrkesaktiv person under 30 år som er et inspirerende og initiativrikt lederemne.
  • Skal øke interessen for lederskap blant unge, basert på norske verdier og inspirere ungdom til å skape seg en karriere.
  • Arrangeres for andre gang i 2014.
  • Er et samarbeid mellom ungdomsmagasinet Spirit, McDonald’s og Lederne.
  • En folkeavstemming, samt en fagjury skal kåre vinneren.

(lederne.no)

"