lindex-rikke
lindex-rikke

Lindex-ansatte ble undertøysmodeller

Lindex søkte blant sine egne ansatte etter modeller til vårens undertøyskampanje, Bra-volution og fikk stor respons melder tekstilforum.no.

Publisert

<em>Bildene fra London vil synes i en omfattende kampanje i ulike kanaler som print, utendørsreklame, samt i butikker og online i alle land der Lindex er representert. Blant de fem utvalgte modellene er Rikke og Rebecca fra Norge.</em>

45 medarbeiderer kom videre til casting i Stockholm der fem modeller ble valgt ut for fotografering i Spring Studios i London. - I starten var jentene ganske nervøse, men så fort de sto foran kameraet, blomstret de og strålte. De ser alle fantastiske ut, bildene taler for seg selv! Alle jentene ser bedre ut enn vi kunne ha drømt om!, sier Mooks Hanifiah, Creative Director i Wednesday.

Mange opplever det som vanskelig å finne en bh som passer perfekt. Med vår nye måte å presentere undertøy på vil det i fremtiden bli enklere, raskere og mer behagelig for kunden å kjøpe sin bh, både i butikk og på lindex.com, sier Inger Lundqvist, som er undertøyssjef i Lindex.

(Kilde: Tekstilforum.no)

"