Rotete kontor
Rotete kontor

Ti millioner til ny gründerportal

Innovasjon Norge har i samarbeid med Altinn og andre aktuelle aktører fått i oppdrag å utvikle en enklere nettportal for de som vil etablere egen bedrift.

Publisert

<em>Med den nye nettportalen vil det bli enklere å finne frem i jungelen av dokumenter, skjemaer og informasjon om hvordan du starter egen bedrift. Ill.foto: Colourbox.</em>

– Det er mye å tenke på når du skal starte egen bedrift og målet med gründerportalen er at det skal bli lettere å finne relevant informasjon, og at gründere skal få raskere svar på spørsmål, sier Kommunal- og regionalminister Liv Signe Naversete.

Etter planen vil gründerportalen være klar til bruk sommeren 2013, og det er bevilget 10 millioner kroner til utvikling av nettportalen.

Tjenesten skal omfatte både Innovasjon Norge sine egne ordninger og annen informasjon som er nyttig for bedriftsetablerere både før, under og etter etablering av en ny bedrift.

Den nye gründerportalen kommer som en følge av at Gründerrådet kom med en rekke forlag til hvordan det skulle bli enklere å etablere egen bedrift. Et av forslagene var å lage en internettportal.

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev som blir sendt ut en gang i uken. Har du leder- eller personalansvar? Bestill et abonnement på Personal og Ledelse i dag!

"
Powered by Labrador CMS