Sidsel Haavardtun tildeles Norsk hotellhøgskoles hederspris. Foto  Herman Nordby
Sidsel Haavardtun tildeles Norsk hotellhøgskoles hederspris. Foto Herman Nordby

Hederspris til HR-direktøren i Rica Hotels

HR-direktør Sidsel Haavardtun i Rica Hotels er tildelt Norsk hotellhøgskoles hederspris for sin ekstraordinære innsats med å fremme hotellhøgskoles interesser. Hun har over lengre tid jobbet aktivt for kompetanseheving i alle ledd av hotellnæringen.

Publisert

Sidsel Haavardtun mottok prisen torsdag 14. mars. Foto: Herman Nordby

– Det er veldig hyggelig og morsomt å få denne prisen. Mitt mål er at hotellfaget skal stå øverst på ønskelisten for høyre utdanning blant engasjerte, serviceinnstilte og faglig sterke ledertalenter, sier Haavardtun i en melding.

Norsk hotellhøgskole (NHS) sin hederspris blir delt ut av Norsk hotellhøgskole, i samarbeid med Norsk hotellhøgskoles Union og Serviceforum.

I begrunnelsen står det at prisen tildeles Sidsel Haavardtun for hennes enestående innsats med å fremme NHS-studentenes interesser. Hennes vedvarende interesse for kompetanseheving i alle ledd i hotellnæringen har gjennom en årrekke bidratt til et tett samarbeid mellom NHS og næringen regionalt, nasjonalt og internasjonalt.

For å få hedersprisen må kandidaten ha vært en god støttespiller for skolen, gjort en innsats for NHS over tid, vært med på å opprettholde og styrke merkevaren NHS, arbeidet aktivt for studentenes interesser og arbeidet for å styrke norsk vertskapsindustri.

– Rica Hotels ansetter årlig flere medarbeidere til stillinger på ulike nivåer som er utdannet ved NHS, og som vi gir mulighet til en karriere hos oss. Det er derfor viktig og naturlig for meg og for Rica Hotels å ta vare på og videreutvikle talenter. Dette gjør vi blant annet ved å ha kontakt med studentene i ulike fora, bidra til med bachelor- og masteroppgaver og deltagelse på karrieredager, forteller Haavardtun.

Hun har jobbet med dette i en årrekke og deltar blant annet i høgskolens samhandlingsråd for å videreutvikle skolen og bidra til kompetanseheving.

– At vår HR-direktør tildeles hedersprisen, er en bekreftelse på at våre dyktige medarbeidere jobber aktivt for å utvikle dyktige talenter og styrke hotellfaget. Vi er veldig stolte over at Haavardtun tildeles denne velfortjente prisen, sier konsernsjef Fredrik Utheim i Rica Hotels.

Prisen ble delt ut under den årlige banketten i forbindelse med fagkonferansen for hotell-, restaurant, og reiselivsbransjen ved Norsk hotellhøgskole torsdag 14. mars.

Powered by Labrador CMS