FageråsenTrysilfjelletAlpint
FageråsenTrysilfjelletAlpint

Vender tilbake til ski og fjell

SkiStar opplever en sterk etterspørsel etter skiferie i skoleferiene. Juleferien viste en sterk oppgang allerede i sommer. Nå ser vi en tilsvarende positiv trend for vinter- og påskeferien. Påskebestillinger for Skistar Hemsedal viser en økning på 13 prosent sammenliknet med foregående år.

Publisert

- Skoleferiene har alltid vært store uker for oss. Men denne sesongen har vi sett en økning i etterspørselen etter fjellferie i disse periodene. Etter to tøffe vintersesonger har vi nå et høyt trykk på bestillinger for påske, og mange har allerede bestilt sin ferie, sier Linda Morell, Nordisk PR Chef SkiStar AB.

Vinterferien er en klassisk periode som alltid har hatt et høyt belegg. En økning her er et sterkt signal på at vinterferie i fjellet er viktig, og på SkiStar ser man også et tidligere bestillingsmønster.

- Mange av våre gjester ønsker å sikres seg overnattingen de ønsker. Om man er ute etter noe spesifikt, med for eksempel ski in/ski out beliggenhet, eller har ønske om å bo i et spesielt område, er det viktig å være tidlig ute, sier Linda Morell.

For SkiStar Hemsedal viser nå vinterferieukene 7-9 en samlet oppgang på 8 prosent sammenliknet med foregående år, og disse ukene har fortsatt stor etterspørsel.

(Pressemelding)