arbeidsmiljø arbeidstilsynet guide e-læring
arbeidsmiljø arbeidstilsynet guide e-læring

Ny e-læringsguide i arbeidsmiljø

Arbeidstilsynet presenterer i disse dager et nytt e-læringsverktøy som er utviklet for å vise hvordan du enkelt og systematisk kan gå frem i arbeidet med å skape et godt arbeidsmiljø.

Publisert

E-læringsguiden tar deg gjennom ulike temaer steg for steg slik at du enkelt kan jobbe deg gjennom alle krav og punkter. (Ill.foto: Arbeidsmiljøguiden)

Dette er et verktøy som gir deg en enkel innføring i hva systematisk arbeidsmiljøarbeid er, enten du er arbeidsgiver, verneombud eller arbeidstaker.

Her finner du en enkel oversikt og gode råd for å komme i gang. Systematisk arbeidsmiljøarbeid trenger ikke være vanskelig. Enkle grep kan ofte ha stor effekt.

I Arbeidsmiljøguiden får du: 1. Kunnskap om hva det betyr å jobbe systematisk med arbeidsmiljø 2. Kjennskap til sentrale begreper i arbeidsmiljøarbeidet 3. Innblikk i krav til arbeidsplassen og selve utførelsen av arbeidet 4. Veiledning og råd for hvordan du skal arbeide med arbeidsmiljø

Gå til guiden her.

(Kilde: Arbeidstilsynet)

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev som blir sendt ut en gang i uken. Har du leder- eller personalansvar? Bestill et abonnement på Personal og Ledelse i dag!

KONTAKT

P.b. 130, N-2261 Kirkenær
+47 469 41 000
redaksjo[email protected]