Bedre ledelse
Bedre ledelse

Ny bok om bedre ledelse

Vikarbyrådirektivet, overvåkning av ansatte, mobbing, ansattes bruk av sosiale media, alkohol på firmafestene, omorganisering – dagens ledere må forholde seg til et stort spekter av utfordringer.

Publisert


Endringene i arbeidslivet skjer raskere enn noen gang. Dette skaper nye utfordringer for aktørene i arbeidslivet. Ofte får mange rollen som sjef bare fordi de er flinke i jobben sin. De får personalansvar uten å ha spesielle kunnskaper eller ambisjoner om å lede andre. Hvordan skal de da kunne løse lederens små og store utfordringer i hverdagen?

Den nye boken Bedere ledelse - Kommunikasjon, styring og arbeidsrett er et nyttig verktøy som forklarer reglene på en enkel og forståelig måte. Temaer som tas opp i boken er blant annet rekruttering, arbeidstid, sykefravær, omorganisering, sosiale medier og varsling. Boken er oppdatert både på trender, rettspraksis og norsk arbeidsliv.

Forfatter Elin Ørjasæter deler sine personlige erfaringer som personaldirektør og hodejeger. I tillegg skriver advokatene Trond Stang og Birgitte Stenberg Larsen om de arbeidsrettslige sidene ved problemstillingene som tas opp. Boken byr også på praktiske råd og tips om hvordan en leder best bør opptre.

Powered by Labrador CMS