følelser.jpg

Hvordan er det å jobbe med følelser?

I høstens nest siste utgave av Personal og Ledelse kan du lese hva Tom Nordlie sier om å bruke følelsene sine i jobben som fotballtrener. Få også med deg hvordan Ikea bidrar til å få arbeidstakere tilbake i jobb, og hva Sven Mollekleiv synes er det mest utfordrende som president i Røde Kors.

Publisert

Skuespiller Heidi Gjermundsen Broch gjør dypdykk i sitt eget følelsesliv. Presten Sunniva Gylver dykker dypt ned i andres. Fotballtrener Tom Nordlie bruker egne følelser for at andre skal prestere. I denne reportasjen kan du lese mer om hvordan de tre behersker det å bruke følelsene sine i jobben.

På IKEA Slependen får mange mennesker en omstart i arbeidslivet gjennom et samarbeid med Mølla Kompetansesenter. Til gjengjeld får møbelgiganten motiverte medarbeidere og et rikere arbeidsmiljø.

Hva er godt lederskap for deg? - Ledelse er kulturutvikling. Kompetanseledelse er å hente det beste ut av hver medarbeider innen et definert felles mål. Godt lederskap for meg er å klargjøre mål og strategi, definere roller, tilrettelegge for at alle kan bidra og skape entusiasme ved å nå resultater, svarer Sven Mollekleiv i et intervju med Personal og Ledelse.

For to år siden ble Hydro sin lønnsavdeling outsourcet til Zalaris med tro på vekst og faglig utvikling. Slik gikk det ikke, tvert imot. Les mer om hva partene i saken sier om den krevende outsourcings-prosessen.

Les også om hvordan butikkansatte lever i frykt for for å bli slått, sparket og truet til taushet av butikktyver. I denne utgaven skriver vi også om hvordan gode trenere sørger for mindre stress hos toppidrettsutøvere.

Powered by Labrador CMS