ALOR-AKAN--prisen

AKAN-prisen 2011 til Alor-nettverket

AKAN-prisen for 2011 gikk i år til KoRus Vest Stavanger for arbeidet med arbeidsliv- og rusnettverk (Alor-nettverk). Prisen gikk dermed for første gang til en av rusfeltets egne aktører melder HMS Magasinet.

Publisert

Ingunn Svendsen tok imot AKAN - prisen under AKAN - dagene 2011, sammen med Lars Staveland, leder for Kompetansesenter rus Stavanger.(Foto: Jan-Erik Østlie, LO Media/ LO Aktuelt)

AKAN-prisen for beste rusforebyggende tiltak i arbeidslivet ble delt ut under AKAN-konferansen i Oslo i oktober. Tradisjonelt har prisen gått til bedrifter og virksomheter som har satt i gang og gjennomført godt rusforebyggende arbeid internt i bedriften. Denne gangen valgte komiteen altså å gi prisen til en av rusfeltets egne aktører, KoRus Vest Stavanger.

Alor-nettverket

De opprettet det første Alor-nettverket i 2006 som et bredt nettverk for ansatte som jobber med å forebygge rusproblemer i ulike bedrifter. Nettverket inspirerer deltakerne og gir økt trygghet i rollen til å jobbe med rusforebygging i egen bedrift. Her får bedriftshelsetjenester, HMS-personell, personalledere og AKAN- kontakter mer kunnskap og støtte til å håndtere ansatte med rusproblemer, samt stimulans til å utvikle ruspolitikk på arbeidsplassen. Nettverket som tiltak er spredd til andre deler av landet.

Se KoRus Vest Stavanger sine nettsider for mer informasjon om arbeidet til

Har du personalansvar?

Bestill et abonnement i dag!

"

Personal og Ledelse kommer denne høsten i ny og forbedret utgave.

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig fagstoff for deg som har personalansvar og for deg som leder og utvikler mennesker.

Gjør som 40 000 andre ledere, få med deg siste nytt om:

- Leder- og organisasjonsutvikling - Rekruttering og utvelgelse- Kompetanseheving

Bestill et abonnement her, eller last ned en PDF av siste nummer her.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som blir sendt ut en gang i uken.

]]]]>]]>]]]]>]]>

"
Powered by Labrador CMS