terje venold 4.JPG

- Veidekke tolererer ikke ulovligheter

- I etterkant av kveldens innslag på Dagsrevyen om prissamarbeid mellom en avskjediget distriktsleder i Kolo Veidekke og en NCC-ansatt, er jeg nødt til å understreke følgende: I Veidekke har vi nulltoleranse for ulovlig virksomhet og ulovlig samarbeid av alle slag, sier konsernsjef Terje R. Venold i Veidekke ASA.

Publisert

Terje Venolds viktigste oppgave er å bygge en god bedriftskultur. Under hans ledelse har selskapet økt fra 1500 til 6000 ansatte. (Foto: Karine H. Henriksen)

Veidekkes asfaltvirksomhet, Kolo Veidekke, gikk for et år siden til Konkurransetilsynet og ba om bistand. Bakgrunnen var at det internt ved virksomheten i Trøndelag var fremkommet påstander som kunne gi grunnlag for mistanke om uregelmessigheter.

Konkurransetilsynet har derfor sikret seg mulige bevis gjennom å besøke våre enheter/avdelinger tilknyttet vår asfaltvirksomhet i Midt-Norge for å få bekreftet eller avkreftet dette. Veidekke har på beste måte bistått og samarbeidet med Konkurransetilsynet i deres arbeid.

- Jeg er glad for at Kolo Veidekke har vært klare i denne saken og gått til Konkurranse­tilsynet. Det er helt avgjørende at vi er tydelige på vårt verdigrunnlag, spesielt overfor ansatte i eget selskap, våre kunder og våre samarbeidspartnere, sier Venold i en melding.

- Vi kan ikke være bekjent av at det drives ulovlig aktivitet i Veidekke. Det dreier seg om vår troverdighet som seriøs bedrift. Jeg håper saken får en rask avklaring. Det er alle tjent med, avslutter Venold.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som blir sendt ut en gang i uken. Bestill et abonnement på Personal og Ledelse her. Enkeltutgaver av kan du kjøpeher.

"
Powered by Labrador CMS