årets beste kollega.jpg

Vibeke er Norges beste kollega

Vibeke Øyrås (40) er kåret til Norges beste kollega av Arbeidstilsynet i forbindelse med kampanjen ”Gode kolleger – en del av jobben”. Premien var en drømmestart på arbeidsdagen.

Publisert

OVERRASKET VINNER: Vibeke Øyrås i G-MAX ble kåret til Norges beste kollega, og fikk en drømmestart på arbeidsdagen torsdag 17. februar. Her blir den overraskede vinneren gratulert av sjefen sin, Kjetil Løken. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix

- Tusen takk! Morgenen har vært som et fyrverkeri. Dette var veldig overveldende. Det er utrolig herlig å jobbe i G-MAX og Gresvig med så fantastiske kollegaer. Synes det er utrolig flott av min kollega Åse, som har nominert meg! Dette setter jeg pris på, sier Vibeke Øyrås etter å ha vært gjennom en morgen full av overraskelser og hyllest fra kollegene sine.

Folk fra hele landet har sendt inn sine begrunnelser for hvorfor akkurat deres kollega fortjener tittelen Norges beste kollega, og en drømmestart på arbeidsdagen.

Filmstjerne

Det kom inn mange gode kandidater, men valget falt til slutt på Vibeke, som ble nominert av kollegene sine i G-MAX i Oslo. Vibekes svært uvanlige morgen er festet til film og vil bli vist på TV2 første uken i mars.

- Vibeke er en fantastisk kollega, og fortjener virkelig tittelen Norges beste kollega. Hun er en humørspreder, og er uvanlig god til å plukke opp om noen har det litt vanskelig og trenger en prat. I tillegg er hun en god og støttende kollega som ender opp med å bli en god venn for alle på jobben, sier Åse Sivertsen, kollegaen som nominerte Vibeke.

Gode kolleger gir trivsel

Juryen har bestått av representanter fra Arbeidstilsynet og Dinamo. Juryen har blant annet sett etter kandidater som er bevisst sin egen påvirkningskraft på arbeidsmiljøet, som er flink til å støtte sine kolleger både faglig og sosialt, og som er god til å gi tilbakemeldinger på jobben. Vibeke Øyrås fikk toppscore.

- Gode og støttende kolleger er veldig viktig for at vi skal trives på jobben. Og mange av oss kan nok utrette mer for arbeidsmiljøet enn vi tror. Her er Vibeke er et eksempel til inspirasjon for oss alle. Hun fortjener virkelig den hyllesten hun har fått i dag, sier direktøren for Arbeidstilsynet, Ingrid Finboe Svendsen.

Arbeidstilsynets kampanje ”Gode kolleger – en del av jobben” fokuserer på at hver og en av oss har både ansvar og mulighet til å påvirke arbeidsmiljøet der vi jobber. På kampanjesiden www.godkollega.no kan man både hylle en god kollega og ta en test på hva slags kollega man selv er.

Får du ikke Personal og Ledelse i posten? Ikke fortvil, bestill et abonnement her, eller last ned en PDF av siste nummer her.

"
Powered by Labrador CMS