Kvinne drikker kaffe

Er du Norges største kaffe-nyter?

Nå vil den internasjonale kaffeprodusenten Nespresso belønne Norges største Nespresso-nyter med gratis kaffe i ett år og drømmetur til Paris, melder Horecanytt.

Publisert

Norden-sjef Kristen A. Hovland i Nespresso.

– Nordmenn er verdensmestere i kaffedrikking. Hver av oss drikker i snitt mer enn fire kopper om dagen, men forbruket er i ferd med å endre seg, sier Norden-sjef Kristen A. Hovland i Nespresso.

Salget av kaffetraktere har stoppet opp, mens stadig flere oppdager hvor enkelt det er å lage kaffe med kapsler og maskiner fra Nespresso.

Derfor var det naturlig for oss å se til Norge når vi skulle knyttet til oss Nespresso-ambassadører, og nå begynner vi jakten på landets største Nespresso-nyter

Vinneren får både en ny og fritt valgt Nespresso-maskin, gratis kaffe i ett år og en drømmetur til Paris for to.

Det perfekte øyeblikk

Salgstall for bransjen viser at den kampen om kaffekundene kan bli hard. Bare i år regner Nespresso med å selge mer enn 200 000 nye kapselbaserte kaffemaskiner i Skandinavia, og etterspørselen i Norge gjør at de til høsten åpner ny butikk i Bergen.

Søker entusiastene

For å vinne må du derfor argumentere godt for hvorfor nettopp du bør bli Nespressos norske kaffe-konge.

– Vi søker de ekte entusiastene, derfor må de som melder seg på begrunne hvorfor nettopp de bør vinne. De må beskrive sine favorittøyeblikk med Nespresso. Samtidig må de oppgi sin favoritt blant produsentens kaffe-sorter, sier Kristen A. Hovland.

Ut fra søknadene vil selskapet plukke ut et utvalg kandidater som senere må igjennom en finalerunde.

Kruttsterk utvikling

Den internasjonale kaffeprodusenten har opplevd en eventyrlig vekst siden de åpnet sin første butikk i Norge i 2008. Spådommen er at kapselbaserte kaffemaskiner innen tre-fire år vil utgjøre nær halvparten av det norske markedet, en vekst som er et speilbilde av det som skjer internasjonalt.

Globalt omsatte selskapet i 2010 for 18 milliarder kroner. Hvert minutt ble det drukket 12 300 kopper med Nespresso-kaffe, en økning fra 10 000 i 2009.

Søknadsfrist 15. august

– Grunnlaget for vår suksess er at stadig flere tradisjonelle filterkaffedrikkere oppdager hvor enkelt det er å lage kaffe med våre kapselbaserte løsninger, sier Hovland.

Søknadsfrist for konkurransen er 15. august 2011, og de som tror deres kaffe-kjærlighet er sterk nok til ett års gratis kaffe og tur til Paris, må sende en søknad til nespressonyter@gmail.com

Pressemelding

Powered by Labrador CMS