Tastatur
Tastatur

Posten kurser 500 ansatte

Inntil 500 ansatte i Posten skal få tilbud om å delta på kurs i basiskompetanse. Ledelsen ser på det som en langsiktig investering og mener det gir mulighet for å søke andre jobber internt.

Publisert

Ill.foto: Colourbox.

– Vi ønsker også å gi våre ansatte denne muligheten ut i fra et samfunnsperspektiv. Økt kompetanse på lesing, skriving, regning og data er generelt viktig i arbeidslivet, samtidig som det er noe man også har behov for utenom jobbsammenheng, sier Erik Roth, organisasjonsutviklingsdirektør i Posten til vox.no.

500 ansatte kurses

Posten har fått gode tilbakemeldinger etter at hundre medarbeidere har gått på kurs i en eller flere av basisferdighetene. Med midler fra Program for basiskompetanse i arbeidslivet (BKA) og kursopplegg fra AOF har deltakerne gjennomført hundre timer opplæring. Førti prosent av opplæringen har foregått i arbeidstiden, resten på fritiden. Målet er at opptil 500 Posten-ansatte skal bli kurset.

Les hele saken her.

Søk om midler til Program for basiskompetanse i arbeidslivet her.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som blir sendt ut en gang i uken. Enkeltutgaver av Personal og Ledelse kan du kjøpeher.

"
Powered by Labrador CMS