Norge-satser-på-selvhjelp-I

Konferanse om selvhjelp i arbeidslivet

Selvhjelp Norges ønsker med sin nasjonale konferanse 2010 å bidra til å gjøre selvhjelp tilgjengelig for alle deler av arbeidslivet.

Publisert

I arbeidslivet konfronteres vi som kollegaer, ledere, HR-ansatte, og tillitsvalgte daglig med egne og andres livsproblemer. Det kan handle om sorg, angst, rus, somatiske lidelser, samlivsproblemer, mobbing, nedbemanning og omorganiseringer.

Kort vei ut av jobb

Hva skjer med deg når du mister jobben? Eller er du redd for å miste den? Opplever du at ansvar blir tatt fra deg som et resultat av din vanskelige livssituasjon? Det kan være lite som skal til før en situasjon blir vanskelig og da kan veien ut av arbeidslivet bli kort

Problemet som ressurs

Konferansens passer for HR- og HMS-ansatte, verneombud, BHT, ledere og tillitsvalgte i arbeidslivet. Fokus vil være på problemet som ressurs i arbeidet med livsproblemer.

Selvhjelp Norges arbeid utføres på oppdrag fra Helsedirektoratet og legger til grunn den nasjonale planen for selvhjelp.

Konferansen ”NORGE SATSER PÅ SELVHJELP III: Selvhjelp i arbeidslivet – problemet som ressurs" avholdes tirsdag 20. april på Thon Hotell Oslo Airport, Gardermoen.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som blir sendt ut en gang i uken.

"
Powered by Labrador CMS