0509-1-60pl-lavoppløst-1.jpg

Personal og Ledelse på vei

Les mer om rollekonflikter som skaper stress, populære personalgrupper og hva Microsoft vektla da de flyttet 240 ansatte inn i nye lokaler.    

Publisert

Bladet kommer i posten fra 7. september 2009.

I dette nummer av Personal og Ledelse har vi fokus på ulike flytteprosesser internt i bedrifter. Vi har blant annet besøkt TrygVesta i Bergen og sett på hvordan de har innført prosjekt "Det levende hus".

Tema: Outsourcing

I nedgangstider tvinges bedrifter til å tenke nytt for å redusere kostnadene. Outsourcing kan være en løsning for å spare penger, men det kan også bli fryktelig dyrt hvis bedriften ikke har kontroll på prosessene.

Les mer om hvordan og hvorfor Hydro har outsourcet alle sine HR-tjenester. Du får også en fyldig reportasje om rollekonflikter som kan oppstå i kjølevannet av en oursorucingsprosess.

Populære personalgrupper:

Felleskap og faglig påfyll

I Personalgruppe 11 (PO11) møtes HR-folk på tvers av bransjer og bedrifter. Målet er å dele kompetanse og gi hverandre gode råd og innspill. PO11 har eksistert siden 1967 og er en av de lengstlevende personalgrupper i Norge. Vil du vite hvorfor gruppen er så populær må du følge med i neste nummer av Personal og Ledelse.

Får du ikke bladet i posten kan du kjøpe enkeltutgaver av bladet her, eller abonnere på Personal og Ledelse ved å trykke her.

"
Powered by Labrador CMS