PersonalogLedelse709.jpg

Personal og Ledelse på vei

Les mer om hva Statoils nye visjon betyr for 30 000 ansatte, hvordan vold påvirker arbeidsgleden, og hva "Årets begeistrer" gjør for å motivere de ansatte på jobben.

Publisert

Personal og Ledelse nummer 7/2009.

Om få dager kommer Personal og Ledelse i posten. Her får du blant annet gode råd fra våre psykologer om hvordan du tar vare på de ansatte som blir igjen etter en nedbemanning.

Statoils nye visjon - Hva betyr dette for meg?

To år etter fusjonen har Statoil lansert sin nye visjon. Nå skal 30 000 ansatte i 40 land svare på følgende spørsmål: Hva betyr dette for meg? Les mer om det spennende og innovative arbeidet selskapet har startet opp.

Psykologene:

De som blir igjen

I denne utgaven skriver våre faste psykologer hvordan du tar vare på de medarbeiderne som blir igjen etter en nedbemanning. Dette er menneskene som skal sikre bedriftens videre drift. Les mer om hva du må tenke på i dette arbeidet.

Forebygger vold hver dag

Skjerfheimkollektivet i Svarstad er en virksomhet underlagt barnevernet. I følge ny forskning blir denne gruppen spesielt utsatt for vold på arbeidsplassen. Ved Skjerfheimkollektivet har de imidlertid tatt i bruk metoder som forebygger vold og trusler - hver eneste dag.

Får du ikke Personal og Ledelse i posten kan du kjøpe enkeltutgaver av bladet her, eller abonnere ved å trykke her.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som blir sendt ut en gang i uken.

"

Powered by Labrador CMS