Bjarte Reve

Norsk leder i \"Young Global Leaders\" 2009

Bjarte Reve (36) var eneste nordmann med da World Economic Forum i Genève presenterte den prestisjetunge listen "Young Global Leaders".

Publisert

- Det er selvfølgelig en veldig fin anerkjennelse å bli vurdert og antatt i dette høyt kvalifiserte selskapet, sier en overrasket og glad Bjarte Reve.

Reve er administrerende direktør i Oslo Cancer Cluster. De jobber for å få en raskere utvikling av nye typer kreftbehandling, og morgendagens kreftmedisiner.

Eksklusivt nettverk

Young Global Leaders er et eksklusivt nettverk for unge ledere under 40 år. Kronprins Haakon er allerede meget aktiv i dette nettverkssamarbeidet. På listen som ble presentert på Genève i formiddag, finner vi i tillegg profiler som Tiger Woods, Facebook-gründer Mark Zuckerberg og YouTube-gründer Chad Hurley.

Les saken: Young Global Leaders 2009

Vil dele kunnskap om kreft

-Jeg vil bruke det gedigne mulighetsrommet som nå åpner seg i dette kraftfulle globale nettverket, til å introdusere vår egen Oslo Cancer Cluster-modell. Den vil kunne gjøre det mulig for millioner av mennesker i den tredje verden til ikke bare å få raskere og bedre kreftbehandling, men å få tilgang til kreft-diagnostikk, noe alt for mange land dessverre ikke er i stand til å tilby i dag, sier Reve i en pressemelding.

"
Powered by Labrador CMS