Stolte entreprenører i Business Weeks kåring

Magasinet Business Week har kåret en vinner i konkurransen om Europas Unge Entreprenør 2008. Norske Kristoffer Kumar havnet på topp fem listen.  

Publisert

De to norske guttene, Per Kristian Aasen (22) med Gaula Adventures og Kristoffer Kumar (22) med Kumar Media, nådde ikke helt til topps - men Kumar kom på listen over topp fem.

Vinneren ble Tal Chalozin (27) fra Israel. Andreplassen gikk til svenske Therese Albrechtson (23). På delt tredjeplass kom tyske Artisjok, norske Kristoffer Kumar og Makel van Heguten og Luc Prijt.

Film og media

Kristoffer Kumars selskap kombinerer videoproduksjon med sportsnettstedet Tackyworld.com. Bedriften ble etablert i 2005 og Kristoffer har hatt redaktørrollen de siste to årene. Til høsten skal han ta fatt på studier igjen, sier han til Tacky.no. I forbindelse med nominasjonen i Business Week sier Kumar at han i tillegg til å drive eget firma, har jobbet frilans med tekst og video.

Tidligere har Kristoffer vært med på lignende kåringer via Young Entreprise Europe og Ungt Entreprenørskap i Norge. Nominasjonen i Business Week har ført til at selskapet hans har blitt kjent også ute i Europa.

Norske eventyr i fjellet "

Per Kristian Aasen (22) satser på utendørs turisme med Gaula Adventure. Firmaet tilbyr jakt og fiskeopplevelser, sykkelritt ned fjellsidene, toppturer med mer. Firmaet ble grunnlagt i 2007 og den unge alderen til tross har Per Kristian Aasen allerede gjort seg bemerket i gründermiljøet. I 2008 ble han kåret til 'The outstanding young person' i Midt-Norge, av Junior Chamber International. Han har også vært nominert i den internasjonale kåringen av ungt entreprenørskap tidligere.- Det en stor ære å bli nominert, det er også veldig anerkjennende å bli lagt merke til på denne måten. Jeg har fått bevist for meg selv at med en god posjon galskap, litt selvinnsikt og høyere visjoner enn billigere drivstoff og lengre sjenketid på byen, kan man komme langt. Det har ført til stor personlig vekst og gitt meg et kick til å fortsette videre med et ennå større pågangsmot. Dessuten har jeg også fått et bredere og sterkere nettverk både i Norge og Internasjonalt, sier Per Kristian til Personal og Ledelse.

"
Powered by Labrador CMS