Personal og Ledelse 0109

Årets første utgave av Personal og Ledelse

Skal du si ja til sluttpakke? Hvordan ser næringslivet på bemannings- situasjonen for året som kommer? Dette og mye mer får du svar på i årets første utgave av Personal og Ledelse.

Publisert

Årets første utgave er fullt av spennende stoff om sluttpakker, bemanningssituasjonen i Norge og om hvor grensene mellom samliv og jobb bør gå.

Sluttpakker ved nedbemanning

Plutselig har det blitt en realitet, du får tilbud om sluttpakke og lurer kanskje på hva du skal velge. Nicolay Skarning har skrevet boken Nedbemanning og sluttpakker, i reportasjen kan du lese hans viktigste råd til deg som må ta et valg.

Et løft for en god sak

Kirkens Bymisjon i Lillestrøm manglet arbeidsledere og måtte si nei til arbeidsoppdrag. Les mer i vår reportasje om hjelpen de fikk de fra ledere i det lokale næringslivet.

Et liv på kollisjonskurs

Grensene mellom jobb og privatliv viskes ut. Samtidig stiller vi for store krav til å lykkes på begge fronter. Les reportasjen der psykolog og samlivsekspert Frode Thuen snakker om den hårfine balansen mellom jobb og et krevende arbeidsliv.

Nervøst arbeidsmarket

Ingen kan med sikkerhet si hvor mange arbeidsplasser som går tapt som følge av finanskrisen. Vi har snakket med 10 bedrifter om hvordan de ser på bemanningssituasjonen for 2009 - les om hvilke utfordringer de venter, og om hvem som skal opp- eller nedbemanne.

Vil du kjøpe denne utgaven eller abonnere på Personal og Ledelse kan du gjøre det her.

"
Powered by Labrador CMS