Børre P. Børresen (bredde)

Kjent lønnssystem i ny drakt

Nå lanseres en ny og modernisert versjon av Norges mest brukte lønnsystem. En rekke nye funksjonaliteter er kommet til, men ifølge leverandøren er det lagt mest vekt på å øke brukervennligheten.

Publisert

Aditro leverer forretningsstøttetjenester på det nordiske markedet, blant annet lønnstjenester både som systemer og tjeneste via outsourcing. Selskapet eier i Norge merkevaren Huldt & Lillevik.

Mellom 30 000 og 40 000 bedrifter benytter seg av Huldt & Lillevik som sitt lønnsystem, mange av disse gjennom regnskapskontorer eller kjedekontorer, slik at det i dag er 10 000 aktive lisenser på systemet.

Les også: Personec fusjonerer med Tradimus

I 2007 kom 36 prosent av alle lønns- og trekkoppgaver som ble levert via Altinn fra Aditro-systemer. Hovedtyngden av disse via Huldt & Lillevik.

Nytt grensesnitt

I den nye versjonen som lanseres nå er den viktigste endringene i grensesnittet. Som tidligere følger dette Windows-standarden, men er nå blitt optimalisert for å gjøre applikasjonen enda mer brukervennlig, ifølge leverandøren.

- Vi har gjort betydelige endringer i menyoppbygging og felter, samt utvidede søkefunksjoner, slik at systemet blir enda enklere å bruke og mer effektivt, hevder Børre P. Børresen i Aditro.

Variabel konto

I den nye versjonen kan det gjøres søk i register, på lønnstaker, konti og kostnadsbærere og nær sagt alle andre behov man måtte ha.

Det er også bygget på mer funksjonalitet, blant annet "variabel konto".

- Nå kan lønn føres til variabel konto, og man kan også bruke variable avsetningskonti. Dette er funksjonalitet som har vært etterspurt og som nå kommer, sier Børresen.

Timebank for ansatte

Det blir nå også mulig å registrere faste transaksjoner på ansattgrupper og fordele fast lønn på ulike kostnadsbærere. Systemet kommer også med en modul for saldohåndtering som blant annet kan benyttes til timebank for de ansatte.

Leverandøren hever også at systemet er blitt mer fleksibelt for bedre å kunne tilpasses ulike behov og øke effektiviteten til brukerne.

Les også: Velg riktig lønns- og personalsystem

Aditro er en nordisk leverandør av forretningsløsninger innen kundeservice, økonomistyring, HR og logistikk. Aditro har en omsetning på over 350 millioner euro. De har 4.100 medarbeidere i syv land og har 18.000 kunder i både privat og offentlig sektor.

"
Powered by Labrador CMS