Even Bolstad

HR-messen er i gang

Med cirka 50 utstillere og et bredspektret fagprogram er den aller første HR-messen nå i gang i Oslo Kongressenter.

Publisert

Det var en svært tilfreds daglig leder i HR Norge, Even Bolstad, som kunne ønske velkommen til den aller første HR-messen.

I to dager kan HR-folk få boltre seg med et bredt tilbud av faglig påfyll, og i tillegg få møte et halvt hundre tilbydere av varer og tjenester.

Kommet for å bliOg allerede etter innledningsforedraget for fullsatt sal er Bolstad sikker i sin sak:

- Dette er starten på en lang, historisk tradisjon. HR-messen er kommet for å bli, fastslår Bolstad.

Han konstaterer med tilfredshet at messen allerede onsdag formiddag ser ut til å bli godt besøkt.

- Hva forventer du skal komme ut av disse to dagene?

- Jeg forventer først og fremst masse faglig påfyll, at vi skal møte igjen mange mennesker vi kjenner fra før og samtidig få mange nye bekjentskaper, svarer Bolstad.

Børs og katedral- Det unike med HR-messen er den riktige koplingen mellom børs og katedral. På den ene siden har vi et bredt spekter av relevante utstillere som har stor nytteverdi for deltakerne. På den andre siden har vi et solid faglig program.

Arrangør av HR-messen i Oslo Kongressenter i Folkets Hus er HR Norge i samarbeid med event- og messearrangøren MICE as.

Flere foredragI dag kan publikum blant annet lytte til seniorkonsulent Pellegrino Riccardi fra Det Norske Veritas snakke om nordmenn og norsk bedriftskultur sett med italienske øyne.

Direktør Henrik D. Sørensen i rådgivningsselskapet Ennova vil presentere hovedkonklusjonene fra den norske European Employee Index for 2007.

Morgendagen starter med et foredrag av Knut Arild Hareide, organisasjonsdirektør i Schibsted og tidligere miljøvernminister.

Personal på plassPersonal og Ledelse er selvfølgelig på plass med egen stand, som du finner rett innenfor inngangen. Her kan du få med deg den siste utgaven av magasinet, et godt abonnementstilbud og gjøre deg bedre kjent med www.ledernett.no.

"
Powered by Labrador CMS