Du er her

Petter A. Stordalen tildelt mangfoldspris

Under årets DiversityIndex Award i Malmø ble gründer av Nordic Choice Hotels, Petter A. Stordalen, kåret til Årets forbilde. Prisen som er en kategori under Mangfoldsprisen, fikk han blant annet for sin inkluderende personalpolitikk.
Av Redaksjonen
Publisert 25.10.2018 09:19

Diversity Index Award er en svensk ideell organisasjon som jobber aktivt med å sette fokus på mangfold og ulike aspekter ved samfunnsansvar. 

Juryen, som består av representanter fra svensk næringsliv, media, innovasjon og sosiale entreprenører ga følgende begrunnelse for tildelingen: "Prisen går til en person med stort samfunnsengasjement og inkluderende personalpolitikk. Selskapet hans ser enkeltmenneskets verdi og potensial. Dette har de blant annet vist ved å ta imot og ansette 800 nyankomne som praktikanter".

- Denne prisen betyr utrolig mye for oss som selskap og jeg er stolt over at DiversityIndex Award tildeler oss denne fantastiske prisen for vårt arbeid med mangfold. Nordic Choice Hotels har tatt et aktivt valg og vi har valgt mangfold. Vi vet at mangfold gjør oss til et bedre selskap, og takket være det, har vi i dag bransjens beste kultur, sier Petter A. Stordalen.

DiversityIndex Award har siden 2012 delt ut Mangfoldsprisen innen åtte ulike kategorier. Organisasjonens formål er å løfte frem gode rollemodeller som jobber aktivt for et mer åpent og tolerant samfunn. Årlig prisutdeling finner sted i Malmø Rådhus.