Du er her

Ny HR-direktør i NorgesGruppen

NYTT OM NAVN: Dina R. Thune (49) blir ny HR-direktør i NorgesGruppen fra 1. januar 2018. Dina har 25 års erfaring fra dagligvarebransjen i ulike stillinger i Maarud, Kraft og sist som administrerende direktør i Mondelez International i Norge.
Av Redaksjonen
Publisert 01.12.2017 12:44

I Mondelez International i Norge ledet Dina selskapet gjennom en større endringsfase, samtidig som selskapet leverte gode resultater og prestasjoner. Kommersielt driv kombinert med vilje til å fokusere på læring og stadig se forbedringsmuligheter, er egenskaper som trekkes frem.

- Vi er svært glade for å få Dina med på laget, sier konsernsjef Runar Hollevik. Våre medarbeidere er nøkkelen til gode handleopplevelser og lønnsom og bærekraftig forretning. Med sin brede ledererfaring i dagligvarebransjen vil Dina være en positiv bidragsyter til å videreutvikle NorgesGruppen som bransjens mest attraktive arbeidsplass, sier Hollevik videre.

Dina R. Thune erstatter Edel Kalstad som skal gå av med pensjon.

- Jeg ser frem til å ta fatt på oppgaven med å videreutvikle HR som fagfelt i NorgesGruppen, sier Dina R. Thune. NorgesGruppen er et spennende og profesjonelt drevet selskap og en av Norges største arbeidsgivere, sier Thune videre.

NorgesGruppen ønsker å være den foretrukne arbeidsgiveren innenfor sin bransje, både når det gjelder stillinger med høye kompetansekrav og stillinger hvor personlig læringsvilje, holdninger og arbeidsinnsats er viktigere faktorer enn formalkompetansen.