Du er her

Kjenner du Norges hyggeligste håndverker?

For tredje år på rad er jakten på de gode historiene om Norges hyggeligste håndverkere i gang. Kåringen skal skje i september.
Av Redaksjonen
Publisert 30.04.2019 10:57

Kampanjen Norges Hyggeligste Håndverker er et felles initiativ på tvers av håndverkerbransjene for å skape stolthet og engasjement for yrkene. Kampanjen vil løfte frem de gode historiene om håndverkerne som fortjener positiv oppmerksomhet. I tillegg til å kåre «Norges Hyggeligste Håndverker», kåres vinnere i syv underkategorier, deriblant «Norges Hyggeligste Rørlegger». Oras Armatur er hovedsponsor for rørleggerkategorien.

– Vi er opptatt av å støtte rørleggerfaget, og løfte frem rørleggerne blant håndverkerne. Vi vet at det finnes mange gode rørleggere der ute, og det er viktig å være med å hylle de. Håndverkerfaget er noe folk jobber med hver dag og er stolte av, og vi gleder oss til til å se mange gode kanditaturer og vise allmenheten alle de flinke rørleggerne i Norge, sier Lars Erik Fossum, Country Manager i Oras Armatur som er en av sponsorene for konkurransen.

Det er Dipper og Mittanbud som har tatt initiativ til konkurransen og den gjennomføres i samarbeid med Renault, BNL, Mesterbrev, TOOLS, Jotun, Boligmessen, Hultafors, Elko, Hey’di, Oras og Samsung.

Vinneren av rørleggerkategorien går så videre i konkurransen om å vinne tittelen Norges Hyggeligste Håndverker og hovedpremien i konkurransen som er blant annet leasing av en Renault Varebil. 

Faktaboks

Om Norges Hyggeligste Håndverker

●Konkurransen startet 29. april og alle kan gå inn og nominere en håndverker.

●Vinneren kåres i samarbeid med en fagjury under Boligmessen på Telenor Arena lørdag 14. september.

●I tillegg til Norges Hyggeligste Håndverker kåres det vinnere i 7 underkategorier: rørlegger, snekker/tømrer, maler, murer, elektriker, lærling, samt en åpen kategori.

●Kriteriene for å vinne konkurransen er en kombinasjon av faglig dyktighet, stemmer, engasjement, service og gode kundeopplevelser.

●Alle kan nominere en håndverker til konkurransen, bare klikk her for å nominere.