Du er her

Følger nyansatte hotellfolk i ny realityserie

Serien Hotelleventyret tar seerne med på innsiden når Norges største hotell, Clarion Hotel The Hub, skal ferdigstilles og åpnes med brask og bram
Av Redaksjonen
Publisert 07.06.2019 10:23

Hotelleier Petter Stordalen, og hans ansatte følges gjennom både små og store utfordringer i serien Hotelleventyret når nærmere 250 nyansatte skal ta imot 1600 gjester, og ingen av de involverte, verken sjefen sjøl eller de nyansatte, har erfaring med å drifte et så gigantisk og ambisiøst prosjekt,

Clarion Hotel The Hub ligger midt i Oslo sentrum og er Nordic Choice Hotels nye prestisjeprosjekt. Før åpning hadde hotellet en gigantisk audition til flere av stillingene som skulle bemannes, hvor over 1000 personer møtte opp.

Serien viser de ansattes personlige historier og deres utvikling i møte med små og store utfordringer på det nyåpnede hotellet. Kameraene har fulgt tett på livene deres i mer enn 7 måneder, både i perioden før og etter hotellet åpner.

– Kameraene slippes tett på fanebærer og inspirator Stordalen, enten han er ute og leder store konferanser, åpner hoteller eller har nære samtale med sine ansatte. Men det er på ingen måte Stordalen som er hovedpersonen alene. Vi blir godt kjent med flere av de ansatte, som fyller forskjellige roller på giganthotellet, sier Eivind Landsverk aom er Nordisk programdirektør i Discovery Networks..

Serien skal vises på TVNorge til høsten.

Nøkkelord